Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

AURDAL I VALDRES!
Flotte hyttetomter 1000 moh.!

Hyttetomter til salgs - Aurdal i Valdres

Ruudstølen er en hyttegrend på Aurdalsåsen  (ca 1 000 m.o.h.) hvor det er innregulerte et området for hytte tomter med en fantastisk utsikt og meget fine sol forhold. Ruudstølen består av 42 selveier tomter for høy standard hytter slik at alle tomtene har vei, vann, strøm og kloakk frem til tomtegrensen..

Kun to og en halv timers biltur fra Oslo (18 mil) – rett før Fagernes ligger Ruudstølen- midt i hjertet av Valdres med Valdres Alpinsenter som nærmeste nabo og kun 12 minutter nede i dalen ligger Valdres Golfklubb www.valdresgolf.no

Inntil området ligger det ferdig preparerte skiløyper om vinteren og flott turveier/ tur stier om sommeren. I nærheten av tomteområdet finnes det også spisesteder, overnattingssteder og forretninger. Det er ca 10 minutter med bil ned til Aurdal sentrum ved E 16. Til Fagernes sentrum er det ca 15 km. Her kan du oppleve det de fleste byer har å tilby.

Rudstølstjernet ligger som nærmeste nabo hvor det er anlagt brygge slik at det finnes mulighet for å bade om sommeren. Om vinteren kan vannet brukes til skøytebane.

Klikk deg inn på valdres.com, valdresalpin.com, skiinfo.no og valdresgolf.no for å se hva området kan friste med både sommer og vinter.

Tomtekart m/ tomtenummer

Tomtekart m/ tomtenummer

 

Del denne siden med andre!

© 2023 Ruudstølen Eiendomsutvikling AS

Logg inn